reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Ahmet Maranki Öksürük Tedavisi

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Öksürük çok sık karşılaşılan bir problemdir.Özellikle de şu içinde bulunduğumuz kış mevsiminde öksürük problemi çok daha fazla yaşanıyor.Öksürük kimi zaman bir hastalığın habercisi olabilirken kimi zamanda çeşitli faktörler sebebiyle gerçekleşebilen basit öksürük tipleri bulunur.Öksürük insanı rahatsız eden bir problem olmakla birlikte gündelik yaşamı dahi etkileyebilen sağlık sorunudur.Eczanelerde öksürüğe karşı pek çok ilaç olmasına rağmen çoğunlukla bu ilaçların öksürük üzerinde fazla olumlu etkisi olduğunu söylemek güç olur.Bu nedenle alternatif tedaviler genellikle öksürük üzerinde daha olumlu etkiler göstermektedir.Bizde bu bağlamda Ahmet Maranki’nin öksürüğe iyi geldiğini belirttiği bitkisel çözümleri sizlere sunuyoruz.
ahmet-maranki-oksuruk
Ahmet Maranki Öksürüğe İyi Gelen Bitkisel Tedaviler:
1. Öneri:Ayva çekirdeklerini kaynattıktan sonra içerisine bol miktarda şeker ilave edilir.Ardından ılıması için bekletikten sonra günde 3-4 bardak bu karışımdan içilir.
2. Öneri:Parmak ucu kadar, 2-3 tane zencefil, iri bir tutam ıhlamur, 1 çay kaşığı kadar hibiscüs, 1 çay kaşığı şahtere 1 su bardağı kadar suyun içerisinde 4 dakika boyunca kaynatılır. Öksürük kürü kaynadıktan sonra 3 dakika demlenmesi için bekletilir. Hafif şeker ilave edilip içilir. Prof. Dr. Ahmet Maranki şekerin az olmasının daha fazla etkiye sebep olacağını belirtiyor ve nöbetşekeri kullanılmasını tavsiye ediyor.

Hiç yorum yok: