reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Gürkan Kubilay Stres Azaltan Menü

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Gürkan Kubilay katılmış olduğu televizyon programında stresi azaltan menü önerdi.Stres bilindiği gibi başta kanser olmak üzere birçok hastalığa sebep olan amansız durumdur.Günümüz yaşam ortamında da stressiz olmak bir hayli zor durumdadır.Hayatımızın pek çok evresinde stres sorunu ile karşı karşıya kalıyoruz. Küçük denilebilecek yaşlarda sınav stresi, ilerleyen dönemde iş ve gelecek stresi gibi pek çok genel stres sebebi ile karşı karşıya kalmaktayız.Peki bu stresten kurtulmanın yolu yok mu?Elbette var mesela Gürkan Kubilay’ın 1 günlük menüsü ile stresinizi azaltabilir ve kendinizi rahat hissetmenizi sağlayabilirsiniz.
Businessman Holding Head in Hands
Gürkan Kubilay stres azaltan 1 günlük menü:
Sabah:
1 dilim örgü peyniri,1 bardak yeşil çay,2 dilim buğday ekmeği,1 tatlı kaşığı bak ve ya pekmez,5-6 adet yeşil zeytin
Ara:
2 adet ceviz
Öğle:
1 tabak mercimek çorbası,1 dilim ıspanaklı börek,Beyaz / kırmızı lahana salatası
Ara: 
7-8 fındık
Akşam:
150 gram uskumru

Hiç yorum yok: