reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

H3N2 Virüsü İçin Öneriler

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Bu senenin çok rastlanan hastalığı H3N2 olarak bilinen virüsün neden olduğu hastalıktır.Özellikle ülkemizde bu hastalık şu aralarda salgın durumunda olduğunu ve birçok insanı etkilediğini belirtebiliriz.Çok ağır olarak seyreden hastalık olan H3N2 virüsüdaha önce gördüğümüz hastalıklardan daha farklıdır.H3N2 virüsü genellikledomuz gribi ile karşılaştırılsa da ondan çok daha ağır etkiler gösteriyor.H3N2 virüsü için doktorlarantibiyotik kullanmayı pek tavsiye etmiyor.Çünkü bu virüse karşı antibiyotiklerin herhangi bir faydası bulunmuyor.Bu yüzden ilaçlardan medet ummak yerine şunları uygulayarak hastalıktan kurtulmak daha kesin çözüm olabilir.
H3N2-Virusu
H3N2 Virüsü İçin Neler Yapılmalı:
  • Doktorlar bu hastalık için dinlenmenin çok önemli olduğunu belirtiyor.Bu bağlamda gündelik işlerinizi bir kenara bırakmalı ve bol bol istirahat etmelisiniz.
  • C vitamini almak bu hastalıktan bir anca önce kurtulmanın doğal yollarından biridir.C vitamini bakımından zengin olan ve bu mevsimde bol bol bulunan portakal ve mandalin gibi meyveleri tüketmeli.Yine limon çayı içmekte bu kapsamda sayılabilir.
  • Ihlamur, adaçayı ve zencefil gibi bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi bulunan bitkileri çeşitli şekillerde tüketmek gerekir.Bizim tavsiyemiz bunları karıştırarak çay yapmak en kolay yöntemlerden biridir.

Bunların yanında hastalığa yakalanmadan önlem almak gerekir.Bunlar arasında kalabalık olan ortamlardan uzak durmak gerekir.Bu virüsü etkilediği insanlardan mümkün olabildiğince uzak durmaya çalışılmalı.Henüz grip aşısının zamanı geçmedi.Grip aşısı yaptırabilirsiniz.Eğer hastalığa yakalandıysanız başka insanları da düşünmeli ve toplu ortamlardan kaçınmalısınız.

Hiç yorum yok: