reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Varis İçin Bitkisel Öneriler

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Suna Dumankaya varis problemi yaşayanlar için varislere faydalı olabilecek önerilerde bulundu.Varislerin genelde oluşum sebebi stresten ötürüdür.Varis çok sıcak ve çok soğu havayı sevmezler.Varis insanı son derece rahatsız eden sorundur.İnsanlar varis sebebiyle oluşan görüntü yüzünden bacaklarını devamlı gizleme ihtiyacı hissederler.Bu da tabi özgüven sorunu yaşanmasına sebep olur.
varis-bitkisel-tedaviVarisin en çok görüldüğü cinsiyet isekadınlardır.Bunun temel sebebi kadınların hormonun varis problemine daha yatkın olmasına bağlıdır.Adet ve hamilelik dönemlerinde varislerde daha fazla artma görülür.Varis için bitkisel önerileri de şans vermek belki bu problemden kurtulmak yolunda çözüm olabilir.Suna Dumankaya’nın varis için önerdiği bitkisel çözüm şu şekildedir;
Suna Dumankaya Varis için öneriler:
Malzemeler:3-4 tane at kestanesi,susam yağı,elma sirkesi
Hazırlanışı:3-4 tane at kestanesini rendeleyin.Uygun kap içerisinde koyduktan sonra üzerini geçecek şekilde susam yağı ilave edin.15 gün süre ile güneş ışığında bekletin.Sonrasında karışımı süzüp 1 çay kaşığı elma sirkesi ilave edilir.Karışım hazır bunu varis görülen bölgeye uyguluyorsunuz.

Hiç yorum yok: