reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Akupunktur İle Zayıflama

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Akupunktur Nedir?
Akupunktur küçük iğneler yardımı ile beyine sinyaller gönderilmesini sağlayan bir yöntemdir.Akupunktur son dönemlerde oldukça popüler yöntemlerden biri haline gelmiştir.Sadece zayıflamak değil sigara bırakmakta dahil olmak üzere Akupunktur yöntemi sayesinde bir çok şeyi yapmak mümkün hale gelmiştir.Akupunktur iğneleri kulak kepçesine uygulanmaktadır.Bu yöntemi bulan ve günümüze kadar uygulanmasını sağlayan doktor Nogier’dir.Kulak kepçesinde tüm vücutta yer alan organların zonlarının olduğunu tespit etmiştir.
akupunktur
Akupunktur ile Kilo Verme
Herşeyi deniyorum ama bir türlü zayıflamaya çare bulamıyorum diyorsanız akupunktur yöntemi sizin son derece işinize yarayabilir.Akupunktur iğneleri metabolizmayı hızlandırır,iştahı azaltır,mide sorunlarını ve stresi azaltır.Zayıflarken sık görülen problemler arasında yer alan halsizlik gibi problem yaşamınızı önler.
Akupunktur ile zayıflama birazda sabır gerektirmektedir.Genel olarak haftada 1 Akupunktur yöntemi uygulanır.İdeal kilonuza ulaşmayı başardıktan sonra koruma diye adlandırılan safhaya geçilir.Bu aşamada 3 haftada 1 manyetil bilye uygulaması yapılır.Tabi sağlıklı beslenmek önemlidir.

NOT: Akupunktur yöntemine başvuracağınız kişilerin doktor olmasına ve Akupunktur konusunda eğitimli olmasına dikkat etmeniz sğalığınız açısından son derece önemlidir.

Hiç yorum yok: