reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Grip Nasıl Geçer

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
kış Aylarının Yaygın Hastalığı Grip:Sonbahar mevsimine geçtiğimiz şu günlerde hava sıcaklıkları oldukça düştü. Bu mevsimin bitmesi ile birlikte yavaş yavaş kış aylarına giriş yapmaya hazırlandığımız bu zamanlarda hastalıkların sayısı oldukça artacaktır. Bu bağlamda sağlık hususuna dikkat etmek gerekir. Yine de hastalıktan kış aylarında kaçmak çok kolay olmuyor. Kış hastalıkları denildiği zaman aklımızda da nezle, grip ve üşütme gibi belli başlı hastalıklar aklımıza geliyor. Bu hastalıkların arasında kuşkusuz grip en ağır geçen hastalıklardandır. İnsanın gündelik yaşamına da oldukça büyük sekte vurur.Bizde bu nedenle gripten kurtulmak isteyenler için doktorların genel olarak önerdiklerini biraraya getirdik.
grip
Grip için Öneriler:
  • Grip için yapılacak en önemli ve ilk iş istirahattir.Bol bol dinlenmek gripten kurtulmanın ilk şartıdır.
  • C vitamini içeren besinlerin gribe neden olan virüsler üzerinde gayet olumlu etkiler vardır.C vitamini bakımından zengin olan portakal,mandalina gibi besinler tüketebilirsiniz.
  • Terlemek gribe iyi gelen başka bir faktördür.Bu nedenle terlemek için çeşitli çalışmalar yapabilirsiniz.Nane-limon karışımı terlemek için son derece etkili içecektir.
  • Antioksidan içeren gıdalar tüketmek bağışıklık sistemini güçlendirir ve dolayısıyla grip hastalığından kısa sürede kurtulmanızı sağlar.Antioksidan içeren başlıca bir takım gıdalar; kuru üzüm,yaban mersini,kuru üzüm,ıspanak, sarımsak,nar vs.

Hiç yorum yok: