reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Hamilelikte Cinsellik

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Hamilelikte cinsellik konusunda oldukça farklı bilgi kirliliği bulunuyor.Hamilelik sırasında girilen cinsel ilişki sonucu çocuğun erken doğabileceği,annenin vajinasına zarar verebileceği erkeğin cinsel organının bebeğe zararlı olabileceği gibi düşünülüyor. Öncellikle hamilelikte cinsellik çocuğun erken doğması gibi bir duruma yol açmaz. Aksine orgazm sırasında anne karnındaki bebeğin hareketli olduğu ve kalp hızında artış olduğu belirlenmiştir.
hamilelikte-cinsellik
Hamilelikte Cinsellik İle İlgili Yanlış Bilinenler:
Erkeğin cinsel organı bebeğe zararı olmaz.Bunun mantıken olmasıda imkansızdır.Halk arasında bebeğin sakat doğmasına yol açabileceği gibi kanıda bulunur.Ama bu batıl inançtan başka birşey değildir.Bunun tıbben açıklanması yoktur.
Gebelikte cinsel isteksizlik
Hamileliğin ilk 3 ayında cinsel anlamda isteksizlik çok normal sayılabilecek durumdur.Bu duruma genelde bulantı,halsizlik ve aşırı uyku isteği neden olur.Bu atlatına 3 ay neticesinde cinsel ilişkide istekte de artma görülür.Hamileliğin son 3 aylık evresinde cinsel istek doruk yapar.
Hamilelikte Cinsel İlişki Sorun Olur mu?
Hamilelikle birlikte karnın iyice şişmesi sonucu endişe ile birlikte cinsellikten uzak durulur. Ama cinsellikten uzak durulmasını gerektiren herhangi bir sorun yoktur. Genellikle %3 seviyelerinde hamilelikte cinsel ilişki sıkıntı oluşturabilirken geri kalan önemli bir yüzde için aynı şeyi söylemek mümkün değildir. Bu alanda ihtisaslaşmış uzman hekimlerde aynı bu şekilde belirtmektedir. Siz yine de bu konuda içinizin rahat etmesini istiyorsanız doktorunuza danışmanızda fayda var.

Hiç yorum yok: