reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Saçı Güçlendiren Bitkiler

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Saç Dökülmesi Nedenleri: Saç dökülmesi, saçın zayıflaması kadın erkek herkesin şikayetçi olduğu bir konudur. Özellikle erkeklerin belası olan bu durum son yıllarda günlük yaşantıdaki stresin de artmasına bağlı olarak yüksek miktarda artış gösterdi. Saç dökülmesi ve ya zayıflaması psikolojik nedenlerle gerçekleşebileceği gibi fizyolojik nedenler de bu olayın oluşma sürecini tetikleyebilir.Özellikle genetik faktörler saçın zayıflamasında ve dökülmesinde rol oynayan başlıca etkenler arasında sayabiliriz.
sac-guclendiren-bitkiler
Saç Dökülmesi Ürünleri: Günümüzde bu konuda iyileşme sürecini hızlandırmak için piyasaya bir çok ürün sürüldü.Bu ürünlerin reklamına da televizyonda sık sık rastlıyoruz.”Saç Dökülmesine Son, Saç Dökülmesi Kabusunuz Olmasın” gibi sloganları yine bu saç dökülmesini önlediği ileri sürülen ürünlerin reklamında sık sık ratlıyoruz.Bu ürünlerin genel olarak formülleri doğadaki şifalı bitkilerden elde edildiğine göre evimizde hazırlayacağımız bitkisel karışımlarla da olumlu sonuçlar elde etmek mümkündür.

Saçı Güçlendiren Bitkisel Öneriler: Saç kuvvetlendirilmesini en hızlı şekilde sağlayan bitkilerden birisi sarımsaktır. Saçın kazınarak belirli aralıklarla sarımsaktan hazırlanmış karışımın kullanılması yeni çıkacak saçların daha gür çıkmasını sağlayacaktır. Koku ve verdiği hafif acı nedeniyle sarımsak kullanımı pek kullanılamıyor olsa da olumlu sonuç alınabilme olasılığı oldukça fazladır. Sarımsağın haricinde armut ve kuru mayadan hazırlanacak karışımın da saç kuvvetlendirilmesine, çoğaltılmasına iyi geldiği bilinmektedir. Armut ve kuru mayadan oluşturulan karışımın saç için kullanılan diğer karışımlardan farkı saça sürülmüyor oluşudur. Bu karışımdan en yüksek düzeyde verim elde edebilmek için içilmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok: