reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Yorgunluk Giderici Öneriler

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
İbrahim Saraçoğlu kendini devamlı yorgun ve halsiz hissedenler için faydalı önerilerde bulundu.Yorgunluğun çeşitli nedenleri olabilir.Bunlar arasında mevsim geçişlerinde sıkça yorgunluk görülebiliyor.Grip,nezle ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara insanlar bu mevsimde daha çok yakalanırken bahar yorgunluğu denilen durumda ortaya çıkar.
halsizlik
Bahar yorgunluğu insanın kendini yorgun ve halsiz hissetmesine sebep oluyor.İbrahim Saraçoğlu’nun yorgunluk için önerilerini sadece bahar yorgunluğu değil örneğin çok çalışmaya bağlı gerçekleşen yorgunluk içinde kullanabilirsiniz.Yorgunluk artık kronik hale geldi ve geçmek bilmiyorsa tıbbi yardım almakta oldukça yarar bulunuyor.Belki de yorgunluğun sebebi farklı bir takım sorunlardan kaynaklanıyor olabilir.Hem bedensel yorgunluk için hemde zihinsel yorgunluğa iyi gelen öneriler şöyle:
İbrahim Saraçoğlu Yorgunluk Giderici Öneri:
Aynen çay yapıyormuş gibi siyah çayı hazırlıyoruz.Ama içerisine kaçak çay gibi daha fazla demli olmasını sağlayacak maddelerden uzak duruyoruz.Çayımız açık olacak.Siyah çay 4-5 dakika kadar demlendikten sonra içerisine 8-9 adet kuru karanfil ilave ediyoruz.Sonra şekerimizi atıp içiyoruz.Bu kadar basit.Yalnız çayın sallama çay olmaması gerek.

Hiç yorum yok: