reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Zeytin Yaprağının Faydaları

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Zeytinin her türlüsünün faydalı olduğu biliniyor.İster zeytinyağı olsun istersenizde zeytinin ta kendisi olsun.Buna zeytin ağacının yapraklarını dahi ekleyebiliriz.Zaten bugünki konumuzu zeytin yaprağının faydalarına değineceğiz.Zeytin yaprağı pek bilinip kullanılmasa dahi sağlığa faydaları oldukça çoktur.İşte zeytin yaprağının faydaları.
zeytin yapragi
Zeytin Yaprağının Faydaları:
  • Zeytin yapraklarınından yapacağınız çay sizi pek çok hastalığa karşı koruyucu etkisi yapacağı gibi vücutta yer alan zararlı mikroorganizmalara karşı savaşarak bağışıklık sistemini güçlü tutar.
  • Soğanın ne denli güçlü faydaları olduğu bilinmektedir.Zeytin yapraklarınında tıpkı soğana benzer şekilde çok güçlü antioksidan özelliği bulunmaktadır.
  • Zeytin yapraklarını hem hastalıklara karşı korunma nedeniyle kullanma imkanınız olduğu gibi hemde daha önce oluşmuş olan hastalıkların tedavisinde de kullanabileceğiniz şifa deposudur.

Zeytin yapraklarının faydalarından pek çok insan bihaber durumdadır.En çok akdeniz ülkelerinde tüketilen zeytin yaprağı son yıllarda rağbet görmeye başlayarak diğer ülkeler tarafındanda tüketilmeye başlanmıştır.Pek çok bitkisel tedavi kürlerinde zeytin yapraklarından faydanılır duruma gelinmiştir.

Hiç yorum yok: