reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Ahmet Maranki Kolesterol Düşürme

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Kolesterolün İnsan Sağlığına Etkileri: İleri yaşla birlikte kolesterole dikkat etmek gerekiyor.Günümüzde aslında sadece ileri yaşlar için değil büyük, küçük herkes için kolesterol tehdit olmaya başladı. Kolesterolü belirli bir seviyenin altında tutmak ve yükselmesini engellemek çok önemli. Bu nedenle kolesterolün çıkmaması için yediğimiz gıdalara çok fazla özen göstermeliyiz. Kolesterole en büyük etkiyi yediğiklerimiz ,içtiklerimiz yapar. Kolestrolün artmasını sağlayan en önemli neden tükettiğimiz besinlerdir.Sağlıklı beslenirsek kolesterol gibi durumla karşılaşma olasılığını azaltmış oluruz.Bana bir şey olmaz mantığıyla gidersek her önümüze gelen vücudumuz ve sağlığımız açısından risk taşıyan gıdaları tüketirsek Kolesterol çıkar ve düşürmek için çabalarız.
kolesterol
Kolesterol Yükselmesine Neden Olan Gıdalar: Kolesterolün vücuttan atılmasını safra kesesi sağlar.Kolesterol sorunu yaşamamak için hayatımızda bazı önlemler almak gerekir.Bu önlemler sayesinde kolesterolü belli seviyede kontrol altına almış oluruz.Kolesterol en çok etlerde bulunur dana et,,sığıt eti,domuz eti,tavuk vb et çeşitlerinin yanında yumurta sarısında da kolesterol bulunur.Biz Türkler et seven millet olduğumuz için bu gıdalardan uzak durmamız bir hayli zor gibi görünüyor.Burda sağlığımız söz konusu olduğu için kolesterol açısında et tüketimine dikkat edilmeli.

Hiç yorum yok: