reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Hızlı Saç Uzatma Formülü

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Kısa saçlardan sıkıldınız ve saçınızın bir an önce uzamasını mı istiyorsunuz  o zaman son derece kolay bitkisel formülü uygulayarak saçınızı kısa süre içinde uzatabilirsiniz.Hızlı saç uzatmak için formülü uyguladıktan sonra saçlarınız eskisine oranla daha hızlı uzayacaktır.Yapımıda son derece pratik olan bu yöntem ile birlikte kısa saçlara elveda diyerek uzun saçların keyfini sürebilirsiniz.Hızlı saç uzatmak için formülümüz oldukça basit ve kolay elde edilebilen malzemelerden oluşuyor.Doğru şekilde ve düzenli uygularsanız saçınızın uzama süresi bir hayli hızlanacaktır.İşte hızlı saç uzatmanın bitkisel yöntemi.
hizli-sac-uzatma
Hızlı Saç Uzatma Bitkisel Formül:
Malzemeler:1 tane turp ve 1 adet yumurtanın sarısı
Hazırlanışı:Öncelikle 1 adet turp iyice rendelenir ve bir miktar kaynar olan suyun içerisine rendelenen turp atılır.Ardından ise soğuması için beklenir ve yumurta sarısıda ilave edilir.Yapılan formül saçınızı iyice ugulanır.1 saat kadar bu şekilde beklendikten sonra şampuanla saçınızı yıkayabilirsiniz.Haftada 1 kez bu formülün uygulanması yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok: