reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Yağ Bezelerine Bitkisel Çözüm

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Yağ bezeleri lipom olarakta bilinir.Yağ bezeleri vücudun belirli bir kısmında birikmesi sonucu oluşmaktadır.Sanılanın aksine yediğiniz yada içtiğiniz herhangi bir şeye bağlı olarak yağ bezesi oluşmaz.Yağ bezesinin nedenleri tam olarak bilinmese de genetik olduğu sanılmaktadır.Yağ bezesi her yaşta görülebilir.Lakin 20-40 yaş arası kişilerde daha yaygın görülen problemdir.Genellikle yağ bezelerinin görüntüsü dışında insana zarar veren yönü bulunmaz.Tedaviside son derece basittir.Küçük bir cerrahi müdahale ile yağ bezesi alınabiliyor.Yağ bezesi problemini bitkisel yollarla çözmek isteyenler Suna Dumankaya’nın önerdiği çözümü deneyebilir.Suna Dumankaya yağ bezeleri için şu bitkisel formülü öneriliyor.
yag-bezesi
Suna Dumankaya Yağ Bezeleri Bitkisel Çözüm:
Öncelikle Suna Dumankaya yağ bezeleri için kolesterol tahlili yaptırmanızı öneriyor.Ardından cilt uzmanı tarafında cildinizi temizletmenizi tavsiye ediyor.
Malzemeler:1 tane yumurtanın akı,1 tane salatalığın suyu ve 1 tatlı kaşığı krema
Hazırlanışı:Uygun bir kabın içerisinde yumurta akı iyice çırpılır ardından salatalık suyu ve krema eklenerek karıştırılır.Cildinizi iyice temizledikten sonra yapılan karışım cilde uygulanarak 20 dakika bekletilir ve temizlenir.Haftada 1 kez yapılması yeterlidir.

Hiç yorum yok: