reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Manda Yoğurdunun Faydaları

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Manda Yoğurdu Nerelerde Bulunur: Manda yoğurdu kolay kolay bulunmayan ama insan sağlığına çok yararlı olan halk arasında camış yoğurdu olarakta bilinen yoğurt çeşitlerindendir.Manda yoğurdunun zor bulunması sebebiyle fiyatınında herkesin bütçesine hitap ettiğini söylemek güçtür.Manda yoğurdu bulabilmek için eğer satarlarsa çiftlikler ve köy pazarlarında bulabilme ihtimali vardır.
manda-yogurdu
Gerçek Manda Yoğurdunun Farklılıkları: Manda yoğurdu bizim tükettiğimiz inek sütünden yapılan yoğurt ile kıyaslama yapıldığında çeşitli farklılıklar barındırıyor.Manda yoğurdu oldukça katı kıvama sahiptir.Bunun yanında tat olarakta oldukça lezzetli olduğundan bahsedilebilir.İnek yoğurduna oranla daha fazla yağa sahip olmasından ötürü manda yoğurdunun tüketilmesinde dikkatli olunmasında fayda vardır.Bebek, çocuk ve hamile kadınların manda yoğurdu tüketmemesi yönünde bazı kulak ardı edilmemesi gereken öneriler bulunuyor.Şimdi gelelim manda yoğurdunun sağlığa faydalarına:
Manda Yoğurdunun Faydaları:
  • Manda yoğurdu kalın bağırsak kanserini önler.
  • Manda yoğurdunun bilinen faydalarından biri de A vitamini bakımından zengin olmasıdır.
  • Manda yoğurdu enerji kazandıran gıdalardandır.
  • Bağırsak için faydaları oldukça fazladır.Nitekim düzenli olarak manda yoğurdu tüketildiğinde bağırsak ile ilgili sorunlara çözüm olabilmektedir.

Hiç yorum yok: