reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Soğuk Algınlığına Ne İyi Gelir

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Sonbahar mevsiminde olduğu şu günlerde gittikçe havalar soğumaya başladı. Bu durumda elbette bazı hastalıkların habercisi oluyor. Kış aylarında görülen hastalıkların sayısı gittikçe artmaya başlıyor. Grip, nezle ve soğuk algınlığı mevsimin başlıca hastalıkları arasındadır.Bizim bugün ki konumuzu soğuk algınlığı oluşturuyor.Soğuk algınlığına yakalananlar için en kısa sürede doğal yöntemlerle bu hastalıktan kurtaran besinleri sizler için araştırdık ve biraraya getirdik. Soğuk algınlığına faydalı olan gıdalar sayesinde hastalığın olumsuz etkilerinden kurtulmanız mümkün olabilir.İşte soğuk algınlığına iyi geldiği iddia edilen gıdalar:
usutme
Soğuk Algınlığına İyi Gelen Gıdalar:
Nişasta:Kilo aldırıcı özelliği bulunan nişastanın soğuk algınlığına iyi geldiği belirtiliyor.Nişasta içeren gıdalar ile soğuk algınlığı problemine şifa bulabilirsiniz.
Yulaf:Ülkemizde pek rehavet edilmeyen ama yurtdışında çok tüketilen yulaf tam bir virüs ve bakteri düşmanı olarak nitelendirilebilir.Öyle ki soğuk algınlığına da virüsün sebep olduğu düşünülürse yulaf yararlı bir besindir.
Bal – Limon:Sıcak suda bal ve limonu karıştırarak yapacağınız karışım soğuk algınlığına iyi gelecektir.
Alkol:Zararlarından sıkça bahsedilen alkolun faydalı yönlerinden biri de soğuk algınlığı problemi gidermesidir.
Bitki Çayları: Bitkisel çaylar soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı oldukça etkilidir.Özellikle ıhlamur ve kuşburnu çayı tüketmek soğuk algınlığına karşı yararlı olduğu biliniyor.
Çorba: Soğuk algınlığı için sıcak gıdaların tüketimine önem vermek gerekir.Bunlar arasında elbette çorbaları da sayabiliriz.Sıcak sıcak çorba tüketmeye ağırlık verilmeli.

Hiç yorum yok: