reklam

MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR BİZ 2009 YILINDAN BU YANA İNTERNET NET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN DÜGÜN TV AYDIN ÇİNE,DE YAYIN YAPAN NET TV TELEVİZYONUDUR:

DÜGÜNÜNÜZÜ VE REKLAMINIZI YAYINLAMAK İSDERSENİZ BİZİ whatsapp,DAN ULAŞMANIZ YETERLİ,

WHATSAAPP:05431750160


 

manşet


Sitemizde yer alan yazılar çeşitli kaynaklardan derlenmiş olup sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen bir doktora danışınız.

Nargilenin Zararları

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum

Anne Sütünün Bebekler İçin Önemi: Anne sütü bebekler için çok önemli bir yere sahiptir.Bebeğiniz doğduktan sonra(doktor kontrolünde)ilk yarım saat içinde emzirmeniz iyi olacaktır.Dünya Sağlık Örgütü bebeklerin ilk 6 ay su dahi verilmeden sadece Anne Sütü ile beslenmesini tavsiye etmektedir ama biz yinede doktorunuza danışmanızı tavsiye ediyoruz.Bu 6 aylık süreçten sonra uygun gıdaları yavaş yavaş vermeye başlayabilirsiniz.Bebeğinizi 2 yaşına kadar emzirmelisiniz.Anne Sütü çocuğunuzu hastalıklardan korumakla birlikte erişkin yaş sağlığınada önemli bir şekilde katkı sağlıyor.
anne-sutu
Anne Sütünün Faydaları: Anne sütü çocuğunuzun akciğerini geliştiriyor ve Astım,Egzama gibi alerjik hastalıklardanda koruyor.Anne sütü çocuğunuzun sosyal gelişiminede büyük destek sağlıyor.Yapılan karşılaştırmalara göre Bir yaşın sonunda mama ile beslenen çocuk ile sütle beslenen çocuk karşılaştırıldığında süt ile beslenen çocuğun sosyal gelişiminin belirgin bir şekilde daha iyi olduğu gözlemlenmiştir.Emzirilen çocuk İshal,Zatüre,Orta Kulak İltihabı ve menenjit gibi hastalıklardanda korunmuş olur.
Yapılan araştırmalara göre Anne Sütü ile beslenen Çocuk,Anne sütü almayan çocuklardan zeka gelişimi olarak daha iyi olduğu ortaya çıkmıştır.Anne sütü ile beslenen çocuklarda obezite daha az görülür.Çocuğunu Emziren Anne meme ve yumurtalık kanserindende korunmuş olur.Ayrıca çocuğunu emziren annelerde loğusalık depresyonu daha az görülür.

Hiç yorum yok: